nieuws

Baak en Roelofs komen ook selectie Eurosped versterken

Eurosped haalt nog eens twee nieuwe speelsters
Eurosped haalt nog eens twee nieuwe speelsters © Orange Pictures
De volleybalselectie van Eurosped krijgt volgend seizoen versterking van nog eens twee nieuwe speelsters. De eredivisionist uit Vroomshoop heeft vandaag de komst van Lisanne Baak (25) en Laura Roelofs (15) bekendgemaakt.
Baak komt over van Sliedrecht Sport en wordt gezien als één van de sterkhouders in de eredivisie, volgens Diane Rademaker van Eurosped. "Ik ben ontzettend blij dat één van de beste middenspeelsters van de afgelopen competitie voor ons heeft gekozen. Lisanne brengt aan de ene kant de nodige ervaring en is anderzijds nog steeds erg leergierig."

Roelofs
Laura Roelofs is een belofte en de linkshandige jeugdinternational komt over van De Bevers uit Lemelerveld. Ze is inzetbaar als diagonaal en passer-loper.

Versterkingen

Naast de komst van Baak en Roelofs, heeft spelverdeler Charlot Vellener haar contract bij Eurosped met twee jaar verlengd. Eerder al wist Eurosped voor volgend seizoen Wies Bekhuis (Set-Up’65), Evie van Kerkvoorde (Set-Up’65), Anneclaire ter Brugge (Talentteam) en Lieke Hilgenberg (Apollo 8) al te strikken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.