Nieuws

Zwarte Cross vraagt kaarthouders om geduld

Zwarte Cross festival 2019
Zwarte Cross festival 2019 © RTV Oost/Wouter de Wilde
De organisatie van de Zwarte Cross vraagt kaarthouders nog even geduld te hebben nu bekend is dat het festival dit jaar niet door kan gaan. Ze roept op om niet massaal te gaan mailen en bellen met vragen. Morgen komt er duidelijkheid, laat de organisatie weten.
Minister-president Mark Rutte maakte dinsdagavond bekend dat er tot zeker 1 september geen evenementen plaatsvinden in verband met het coronavirus.
"Wij hebben zojuist de persconferentie van het kabinet uiteraard ook met grote interesse gevolgd", plaatste de festivalorganisatie op de website, al tijdens de persconferentie. "Wij begrijpen dat jullie nu allerlei vragen hebben. Morgenmiddag (en anders uiterlijk donderdagochtend) laten wij van ons horen via al onze kanalen. Wacht dus alsjeblieft nog even met mailen, bellen en berichten sturen. Dank jullie wel!"
De Zwarte Cross, het grootste festival van Nederland, zou van 16 tot 19 juli plaatsvinden in Lichtenvoorde. Het evenement was binnen een half uur uitverkocht. Vorig jaar trok het evenement 220.000 bezoekers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.