nieuws

Keepster Nienke Olthof (25) van PEC Zwolle Vrouwen stopt ermee

Nienke Olthof
Nienke Olthof © Orange Pictures
Keepster Nienke Olthof van PEC Zwolle Vrouwen stopt met voetballen. Ze heeft de keuze gemaakt om zich te richten op haar maatschappelijke carrière, meldt ze op Instagram.
Deze boodschap plaatste ze bij een foto: "Na 10 jaar met veel plezier op het hoogste niveau te hebben gevoetbald en mijn droom te hebben gevolgd, heb ik voor nu besloten om te stoppen met mijn voetbalcarrière. Een erg lastige beslissing waar ik lang over na heb moeten denken, maar die voor mij al wel langere tijd vast staat."

Benieuwd naar toekomst

"Ik ga mij nu op mijn maatschappelijke carrière richten. Waar een deur dicht gaat, opent altijd een andere deur, dus ik ben erg benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen. Het is jammer dat het voetbalseizoen door het coronavirus niet goed afgesloten kan worden, maar hopelijk komt er voor mij op een ander moment nog een gelegenheid om afscheid te nemen. Ik ben blij voor de kansen die ik heb gekregen in mijn voetbalcarrière en ik wil alle personen dan ook bedanken die aan deze mooie tijd hebben bijgedragen", aldus Olthof.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.