nieuws

Kijk mee naar iconische beelden: FC Twente grijpt voor het eerst in de historie de landstitel

Trainer Steve McClaren met de schaal op de schouders van zijn spelers
Trainer Steve McClaren met de schaal op de schouders van zijn spelers © Orange Pictures
Het is vandaag de dag precies tien jaar geleden dat Enschede stond te schudden op haar grondvesten. FC Twente greep op bezoek bij NAC Breda voor het eerst in de clubhistorie de landstitel. En dat laat RTV Oost een decennium na dato niet ongemoeid. Kijk hieronder tot maar liefst de klok van zeven uur mee naar de iconische beelden na het binnenhalen van het kampioenschap, die voor ongekende kijkcijfers zorgden bij de regionale omroep. 

Extra Oosttribune

Na deze uitzending is het om 19.15 uur tijd voor een extra Oosttribune met Bert van Losser, Jan van Staa, Leon ten Voorde en Tijmen van Wissing. Laatstgenoemde ging deze week langs bij Wout Brama en Jan van Staa ging voor deze uitzending op de koffie bij Aldo van der Laan en Joop Munsterman. Ook een reactie van de Belgische buschauffeur, die nietsvermoedend een tocht van een paar uur maakte door een zee van Twente-fans, mag niet ontbreken.

Huldiging

Heb je na vandaag nog niet genoeg van alle festiviteiten? Bekijk dan de huldiging in zijn geheel terug. Op zondagmiddag kunnen de fans die op de grote parkeerplaats stonden voor De Grolsch Veste nu eens in alle rust terugkijken hoe Blaise Nkufo voor een vulkaanuitbarsting van vreugde zorgde op het asfalt voor het stadion.  
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.