nieuws

Jumper nieuwe hoofdsponsor Go Ahead Eagles

Jumper de nieuwe hoofdsponsor van Go Ahead
Jumper de nieuwe hoofdsponsor van Go Ahead © Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles heeft in Jumper een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Op de dag dat de club exact 100 jaar geleden haar eerste wedstrijd aan de Vetkampstraat speelde, presenteert het de opvolger van Thermen Bussloo. Laatstgenoemde gaf onlangs aan noodgedwongen te moeten stoppen als hoofdsponsor door de corona-crisis.
Met ingang van het seizoen 2020/2021 staat Jumper (onderdeel van de Vierhouten Groep) nu dus op de voorkant van het wedstrijdshirt van de eerste selectie. Dit seizoen was Jumper al te zien op de achterzijde. De naam van de Vierhouten Groep komt op de achterzijde van het tenue.

Eer

"Het is een eer om als Eagles-supporter gevraagd te worden om met één van je bedrijven op een van de mooiste shirts van Nederland te komen", verklaart Kees Vierhouten. "Zo zie ik het en zo voel ik het ook. Bij wijze van spreken zou ik het liefst alle supporters van Go Ahead Eagles persoonlijk willen bedanken dat ik deze mogelijkheid heb gekregen. Zowel binnen als buiten De Adelaarshorst leeft Go Ahead Eagles enorm. Misschien zelfs nu juist nog wel meer dan ooit tevoren."

Dierenspeciaalzaak

JUMPER de Diersuper is een dierenspeciaalzaak met meer dan zeventig winkellocaties in Nederland, waaronder in Deventer.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.