nieuws

Apollo 8 haalt Gommans van Eurosped en verlengt met aanvoerster Huls

Eline Gommans
Eline Gommans © Orange Pictures
Apollo 8 heeft Eline Gommans overgenomen van Eurosped. De 25-jarige middenspeelster uit Almelo wordt de vervanger van Eline Geerdink, die alsnog besloten heeft te stoppen bij de volleybalclub uit Borne.
"Apollo 8 komt op mij over als een fijne en warme vereniging en afgelopen seizoen lieten ze zien tot de top van de eredivisie te horen", reageert Gommans. "‘De combinatie van gezelligheid en ambitie spreekt mij enorm aan. Ik ben momenteel herstellende van een knieblessure, maar ben hard aan het werk om aan het begin van het seizoen fit aan de line-up te staan."

Tiende jaar

Aanvoerder Esther Huls, die nog revalideert van een knieblessure, begint volgend seizoen als assistent bij Apollo 8, maar zal ook weer als speelster in actie komen. "Nadat afgelopen seizoen abrupt werd beëindigd door een zware knieblessure heb ik natuurlijk nagedacht", aldus de diagonaalspeelster.
"Trainers Bart en Thijs Oosting wilden graag met mij verder en gaven mij de kans te revalideren binnen Apollo 8. Door een mooie constructie start ik als assistent en dat ga ik uitbouwen tot een volwaardig speelster binnen de selectie. Het is de kans om voor het tiende jaar bij Apollo 8 te spelen. Samen met de staf ga ik er alles aan doen om straks zo fit mogelijk aan te sluiten bij het nieuwe team. Hopelijk kan ik snel de zaal in", besluit Huls.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.