nieuws

Drie speelsters verlengen bij FC Twente Vrouwen, zes speelsters weg

Danique Ypema
Danique Ypema © Orange Pictures
Lysanne van der Wal, Danique Ypema en Lotte Jansen spelen ook komend seizoen in het shirt van FC Twente Vrouwen. Het contract van het drietal is verlengd.
Van der Wal en Ypema tekenden voor één jaar bij, Jansen voor twee. Technisch Manager René Roord: "We zijn zeer content dat deze drie speelsters ook komend seizoen voor FC Twente Vrouwen spelen. Danique is een heel getalenteerde centrale verdedigster met veel potentie, die nog beduidend beter kan en dat hopelijk gaat laten zien komend seizoen. Lysanne is een echte karakter speelster, die elk team nodig heeft en waarvan je er in Nederland meer zou willen hebben. Lotte heeft zich prima ontwikkeld en wij verwachten dat zij de stijgende lijn door gaat zetten. Ik ben blij dat Lotte voor twee seizoenen heeft getekend."
Eerder verlengden Fenna Kalma, Daphne van Domselaar, Ella Peddemors en Lois Niënhuis hun contract al. Kerstin Casparij en Marisa Olislagers zijn de eerste twee aanwinsten.

Zes speelsters weg

Zes speelsters gaan niet verder bij FC Twente. Ashleigh Weerden, Suzanne Giesen, Naomi Hilhorst, Jade Adan, Davinia Vanmechelen en Anne Bhagerath hadden een aflopend contract en vertrekken. Vijf speelsters gaan op zoek naar een andere club, Giesen stopt met voetballen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.