nieuws

Dag van de Zorg: Isala projecteert namen alle medewerkers op de gevel

De projectie op het ziekenhuis
De projectie op het ziekenhuis © RTV Oost
Het Isala ziekenhuis projecteert alle namen van haar medewerkers op de gevel. Het is een bedankje van het ziekenhuis, vanwege de Dag van de Zorg en vanwege de tomeloze inzet in deze crisistijd.
Op de parkeerplaats aan de achterkant van het gebouw staat een projector die alle namen op de tientallen meters hoge muur projecteert, met daaronder de tekst: 'Samen maken wij Isala'.

Waardering

Verpleegkundigen die net hun nachtdienst ingaan zijn verrast en kijken nieuwsgierig en zoekend naar hun naam. "Het is een superleuke binnenkomer als je net uit je bed komt", vertelt een verpleegkundige. "Het is een stukje waardering, heel bijzonder om zo je naam ertussen te zien."

Dag van de Zorg

Het ziekenhuis bedacht de actie onder andere naar aanleiding van de Dag van de Zorg, vertelt Agnus van Loenen. "Het is ook echt zo bedoeld om op deze manier alle namen te noemen en het op die manier tastbaar te maken. Door het een naam te geven zie je ook dat mensen enthousiast reageren." Alle namen staan erop, van de raad van bestuur tot aan de schoonmakers. 
De projectie toont alleen de namen van mensen die op de locatie in Zwolle werken. Op de locatie in Meppel staan de namen van de medewerkers van die locatie op de muur. De projectie blijft twee dagen staan. 
Isala projecteert alle namen van medewerkers op muur als bedankje
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.