nieuws

Twee auto's in één nacht in vlammen op in Zwolle

Op verschillende plekken in Zwolle zijn vannacht twee auto's in brand gevlogen. Rond kwart over één brak er brand uit in de Wayerkamp in Zwolle-Zuid, een klein half uur later was het raak in de Wanningstraat in de Zwolse wijk Holtenbroek.
Toen de brandweer in de Wayerkamp aankwam, stond het voertuig al volledig in brand. De brandweer wist wel te voorkomen dat een naast het brandende voertuig geparkeerde auto vlam vatte. Omdat de auto aan zowel de voorkant als de achterkant vlam heeft gevat, lijkt hier sprake van brandstichting.
Autobrand in de Wayerkamp
Autobrand in de Wayerkamp © News United / Stefan Verkerk
Bij de brand in de Wanningstraat heeft alleen de voorkant van de auto in brand gestaan. De brandweer had het vuur snel onder controle en wist te voorkomen dat het vuur zou overslaan op de woning.
Autobrand in de Wanningstraat
Autobrand in de Wanningstraat © News United / Stefan Verkerk
Aangezien deze auto slechts aan één kant in brand heeft gestaan, kan hier ook sprake zijn geweest van een technisch mankement.

Vorige week

Vorige week ging er ook al midden in de nacht een auto in vlammen op. Toen de eigenaar bij zijn brandende auto kwam, stond een portier open. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.