nieuws

Academie FC Twente en Heracles bindt Agca en Sluiter

Rohat Agca en Giovarny Sluiter hebben vanmiddag hun contract getekend bij de FC Twente/Heracles Academie. Zij beginnen komend seizoen in principe in de Onder 21-selectie, het hoogste team van de Academie.
Beide spelers maken al heel lang onderdeel uit van de academie in Hengelo. Eerder deze maand tekende jeugdspeler Daan Rots al een contract bij de opleiding.

Rohat Agca
Rohat Agca maakte acht jaar geleden de overstap van Oranje Nassau uit Almelo naar de Voetbalacademie. De 18-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen met Onder 19 in de Eredivisie. "Dit contract is een mooie beloning, ik heb er lang op gewacht", vertelt Agca. 

Giovarny Sluiter

De 18-jarige Giovarny Sluiter, die zeven jaar geleden overkwam van SVI Zwolle, heeft een duidelijk doel voor ogen. "Nu zo snel mogelijk die volgende stap maken en aansluiting vinden bij het eerste elftal. Ik heb altijd met veel plezier in de Academie gespeeld en het perfect naar mijn zin gehad. Volgend seizoen Onder 21. Afgelopen periode heb ik al een aantal keer met de spelers van de selectie op het veld gestaan en dan merk je dat je nog volwassener moet zijn als voetballer. Godfried Roemeratoe en Ramiz Zerrouki zijn spelers die me dan goed helpen, dat is fijn."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.