Nieuws

Kees Smit Tuinmeubelen dit weekend weer open na verwoestende brand

Arnold van der Meer, directeur inkoop bij Kees Smit
Arnold van der Meer, directeur inkoop bij Kees Smit © Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit Tuinmeubelen is vanaf zaterdag weer open. Dat geldt voor zowel de webshop als de fysieke winkels in Almelo en Amersfoort. De winkel heeft dan ruim een week dichtgezeten vanwege een verwoestende brand in het magazijn in Vroomshoop.
De tuinmeubelwinkel besloot de deuren tijdelijk te sluiten om te voorkomen dat niet "niet haalbare beloftes" aan klanten zouden worden gedaan. Daarmee doelde de winkel op het niet tijdig kunnen leveren van producten.

Klaar voor heropening

"Daarnaast wilden we ook onze medewerkers en die van onze transporteur, die ons net zo dierbaar zijn, beschermen. Wij zijn er nu weer helemaal klaar voor om onze klanten te ontvangen op de manier zoals ze van ons gewend zijn", aldus Arnold van der Meer, directeur inkoop bij Kees Smit.
In de afgelopen week heeft het bedrijf geïnventariseerd wat de voorraden en de bestellingen zijn. Bij een klein deel van de klanten is de bestelling door Kees Smit geannuleerd, omdat er niet geleverd kan worden. Zij krijgen hun geld terug. Het overige deel kan de bestelling 'gewoon' tegemoetzien.

Oorzaak

Het blijft nog even onbekend wat de oorzaak van de verwoestende brand is geweest. "Over de oorzaak van de brand en de uiteindelijke schade kunnen wij nog steeds niets zeggen, omdat zo’n officieel rapport blijkbaar veel tijd in beslag neemt", vertelt Van der Meer.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.