Boekingen stromen weer binnen bij Preston Palace in Almelo

Vanaf 1 juni mag Preston Palace in Almelo haar deuren weer openen voor gasten. En dat nieuws is niet aan dovemansoren gericht, want de boekingen bij het all-inclusivehotel stromen binnen.

Maar kunnen die gasten wel gebruikmaken van het all-inclusiveconcept? Het antwoord daarop is 'ja'. Van de barstraat tot aan de indoorkermis, het mag in juni allemaal weer open. De plannen die het Almelose hotel indiende bij de Veiligheidsregio Twente zijn namelijk goedgekeurd.

Maar toch zal het er vanwege de coronamaatregelen iets anders aan toe gaan. Het hotel is namelijk in drie zones opgedeeld.

Drie zones

"We hebben de hotelkamers, de vrije zones en de geplande zones", legt woordvoerder Agnes Pots uit. Voor de geplande zones moeten gasten reserveren. "Dat geldt voor de indoorkermis, restaurants en voor het zwembad."

Het eten in buffetvorm is niet toegestaan. "We hebben de restaurants een upgrade gegeven", zegt Pots met een knipoog. "De gasten moeten aan tafel blijven, kunnen aanwijzen wat ze willen en krijgen het vervolgens aan tafel geserveerd."

Lintenwirwar

De hotelgasten hoeven niet bang te zijn dat ze in een wirwar aan afzetlinten verzeilen. "We plaatsen wel bordjes, zo moeten mensen op de maatregelen worden gewezen. Maar de gasten zullen vooral door ons personeel worden begeleid, vooral omdat veel gasten 65-plus en gezinnen zijn."

Vanaf 1 juni is de helft van de kamers weer te boeken, vanaf 1 juli zijn alle kamers weer beschikbaar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: