nieuws

Naomi Hilhorst maakt provinciale overstap van FC Twente naar PEC Zwolle

Naomi Hilhorst
Naomi Hilhorst © PEC Zwolle Media
PEC Zwolle Vrouwen heeft de tweede aanwinst van het seizoen binnen. Naomi Hilhorst komt over van FC Twente. De 18-jarige Goorse tekende voor twee seizoenen in de provinciehoofdstad.
Eerder versterkte Zwolle zich al met Jassina Blom, die ook eerder voor Twente uitkwam. Amy Banarsie en Imre van der Vegt tekenden hun eerste contract bij de Zwolse ploeg. Daarnaast verlengden Maud Asbroek en Kely Pruim hun verbintenis bij de Zwollenaren.
Technisch manager Sebastiaan Borgardijn: "Dat Amy, Imre en onlangs Marushka nu hun eerste contract hebben getekend is allereerst voor henzelf een mooie beloning. Zij hebben laten zien van waarde te zijn en hebben allen de potentie om nog beter te worden. Tevens is dit weer een bewijs dat we met onze opleiding voor jonge, talentvolle meiden op de goede weg zijn. Voor onze jeugdspeelsters zijn Amy, Marushka en Imre echte voorbeelden zoals onder anderen Marit Auée en Moïsa van Koot dat weer voor hen waren."
"Daarnaast ben ik ook heel blij dat Naomi voor PEC Zwolle Vrouwen heeft gekozen. We hebben haar meerdere keren aan het werk gezien. Net als de andere meiden heeft zij met haar 18 jaar nog een hele toekomst voor zich. Tot slot ben ik zeer verheugd met het feit dat Maud en Kely ook volgend seizoen hier spelen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.