Wicher Diallo schuift door naar positie van hoofdcoach dames Het Ravijn

Wicher Diallo is komend seizoen de hoofdcoach van de dames van waterpoloclub Het Ravijn uit Nijverdal. Hij was de laatste jaren al assistent van Jan Mensink en coach van het tweede team.

Hilda Wouters, voorzitter van de tosportcommissie van Het Ravijn, is erg blij met de benoeming van Diallo: "Met de aanstelling van Wicher behouden we continuïteit, maar tegelijk wordt ook de noodzakelijke vernieuwing rond het team ingebracht. Het Ravijn zal de komende jaren geleidelijk een nieuw team moeten opbouwen, nu een aantal oudere speelsters een stap terug zal zetten."

Ambitieuze coach

"Wicher heeft de afgelopen jaren laten zien een ambitieuze coach te zijn. Hij is zeer gedreven, heeft in de top van het Nederlandse en internationale waterpolo kennis van zaken opgedaan en is communicatief sterk. Het tekent ook Het Ravijn als club dat hij daarbij ondersteuning krijgt van ervaren krachten als Tessa Stutterheim, Susan Veldhuis en Karin Kuipers, die gezamenlijk binnen de damesselectie een enorme ervaring meebrengen en ook het tweede team zullen coachen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Wicher Diallo Het Ravijn Sport Overige Sporten
Deel dit artikel: