nieuws

Voormalig prof Bas van Wijnen aan de slag bij Berkum

Middenvelder Van Wijnen verlaat Harkemase Boys voor Berkum
Middenvelder Van Wijnen verlaat Harkemase Boys voor Berkum © Orange Pictures
Bas van Wijnen staat volgend jaar onder contract bij vv Berkum. De voormalig middenvelder van PEC Zwolle en Harkemase Boys keert daarmee terug naar zijn woonplaats Zwolle.
"Berkum kwam de afgelopen weken op mijn pad en daarna heb ik een heel goed gesprek gehad met trainer Arno Hoekstra", begint hij. "Dat heeft zeker invloed gehad op mijn keuze. Maar het is gewoon ook wel weer heel prettig om op de fiets naar de club te kunnen", besluit hij.

PEC Zwolle
Van Wijnen begon ooit bij WVF in Zwolle en werd daar al snel opgepikt door de scouts van PEC, waar hij in alle jeugdelftallen speelde. Onder trainer Ron Jans maakte hij tegen PSV zijn debuut in de eredivisie en ook onder John van ’t Schip zat hij bij de hoofdmacht van de profclub. Toen zijn contract niet werd verlengd ging hij naar Harkemase Boys, waarvoor hij afgelopen seizoen uitkwam in de Derde Divisie.

Berkum

Met de komst van Bas van Wijnen staat het aantal nieuwelingen in de Berkum-selectie voor komend seizoen nu op zes. Eerder werd de komst van middenvelder Ivar Nijboer en verdediger Hermen Dam (beiden HHC Hardenberg) bekend en ook middenvelder Robert Schonewille (WHC), verdediger Frank van der Burg en linkerspits Julian de Ruiter (beiden DVS ’33) maken de overstap naar Berkum.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.