Vitesse heeft nog niet aangeklopt voor Heracles-trainer Wormuth, wel concrete belangstelling voor Dessers

De selectie van Heracles Almelo krimpt deze zomer in om noodgedwongen te bezuinigen. Tot zover niets nieuws. Toch had technisch directeur Tim Gillissen niet verwacht dat uitgerekend twee van zijn belangrijkste pijlers na de besparingsmededeling deze week nu op de nominatie staan om te vertrekken bij de club uit Almelo.

Naast trainer Frank Wormuth heeft ook Cyriel Dessers zich namelijk in de kijker gespeeld. Dessers, die afgelopen winterperiode al in de belangstelling stond van clubs uit buitenland, weet zich nu wederom verzekerd van serieuze interesse. De club is nog ongewis. Als de topscorer van de eredivisie richting de uitgang gaat op Erve Asito zal ook de uitdaging voor trainer Frank Wormuth groter en groter worden om Heracles wederom een rimpelloos seizoen te bezorgen. 


Niets concreet van Vitesse
Gilissen laat weten dat nog niemand van Vitesse zich heeft gemeld voor Frank Wormuth. En Roderik van Kerkhof, zaakwaarnemer van de Duitse oefenmeester, geeft eveneens aan dat er nog geen concrete beweging is op dit vlak. Wel laat hij weten dat een trainer van het kaliber Wormuth op lijstjes staat van meerdere clubs in Nederland, maar dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij Heracles en heel bewust heeft bijgetekend. Wel geeft zijn zaakwaarnemer aan dat Wormuth een lastig seizoen vol uitdagingen voorziet in deze crisistijd en dat hij juist hoopt om een stap voorwaarts te zetten na twee succesvolle jaren in de middenmoot.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: