Nieuws

Onderzoek drugslab Willemsoord nog in volle gang, 65-jarige man opgepakt

De politie heeft zondag na een inval bij een woning aan de Ronde Blesse in Willemsoord de 65-jarige bewoner opgepakt. De recherche kreeg informatie over het drugslab en besloot naar aanleiding daarvan om direct door te pakken en de woning te doorzoeken.
In het lab stonden onder meer chemicaliën en afvalstoffen, die op een later moment gedumpt hadden kunnen worden met alle overlast en vervuiling van dien.
De ontmanteling van het drugslab en het onderzoek zijn nog in volle gang. Uit het onderzoek moet blijken welke drugs er werden geproduceerd, of er verbanden zijn met andere drugslabs en wie er nog meer bij het lab betrokken zijn.
Tijdens de inval zondag blokkeerden politieauto's de toegangswegen naar het pand. Ook zette de politie een politiehelikopter in, vermoedelijk om te voorkomen dat verdachten konden ontsnappen.

Woning verkocht

Volgens buurtbewoners is de woning een half jaar geleden verkocht. Het huis staat midden in de bossen van Willemsoord. De politie benadrukt na de aanhouding dat bewoners en bezoekers van het buitengebied alert moeten zijn en verdachte situaties direct bij de politie kunnen melden. Dat kan volledig anoniem.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.