nieuws

Fietser voor tweede keer in half jaar tijd van fiets getrapt en achtervolgd

Slachtoffer na achtervolging in Enschede van fiets getrapt
Slachtoffer na achtervolging in Enschede van fiets getrapt © RTV Oost / Kevin Drieze
Een fietser is voor de tweede keer in een half jaar tijd van zijn fiets getrapt en achtervolgd. De politie zoekt getuigen van de achtervolging die vannacht plaatsvond in Enschede. Hij werd ter hoogte van de Zweringbeekweg van zijn fiets getrapt. Ook werd zijn tweewieler vernield, waardoor hij niet verder kon fietsen.
Het slachtoffer merkte ter hoogte van de Jan Vermeerstraat dat hij werd achtervolgd door een Volkswagen Polo en twee jongens op een scooter. Doordat hij het gevoel had dat ze achter hem aan zaten ging het slachtoffer de Zweringbeekweg in, waardoor de auto niet verder kon rijden.
De scooter bleef het slachtoffer wel volgen, waarna de jongens de fietser belaagden. Ze hebben ook nog geprobeerd om hem te slaan, maar dit is niet gelukt.
De scooter is van het merk AGM en zwart van kleur. Er zaten twee jongens op die beiden een hoodie droegen. De bestuurder droeg een zwarte hoodie en de bijrijder een grijze hoodie. De zwarte Volkswagen Polo betreft een nieuwer type, maar verder kon het slachtoffer niet zien.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.