Onder de Loep

Inbrekers stelen voor ruim 20.000 euro aan apparatuur bij marketingbureau in Almelo

Inbrekers bij marketingbureau in Almelo
Inbrekers bij marketingbureau in Almelo © RTV Oost / Onder de Loep
De twee mannen die op 20 mei bij een marketingbureau aan de Laan van Indië in Almelo hebben ingebroken, gingen er met apparatuur vandoor ter waarde van ruim twintigduizend euro. Op camerabeelden is te zien dat de mannen er na de inbraak met een auto vandoor gaan. 
De inbrekers zijn rond 23.10 uur te zien bij de ingang van het marketingbureau. Bij één van de mannen is een opvallend reflecterend logo op de schoenen zichtbaar. Na een tijdje gepost te hebben komt een breekijzer tevoorschijn en wordt de deur opengebroken. Daarna rennen ze allebei de trap op en daar pakken ze wat ze pakken kunnen.
Tekst gaat verder onder de video
Al snel gaat één van de inbrekers met twee iMac-computers naar buiten. Daarna volgt een tas met camera-apparatuur, microfoons en lenzen. In totaal nemen ze binnen enkele minuten voor meer dan twintigduizend euro aan apparatuur mee. Het verdwijnt allemaal in de auto die ze vermoedelijk naast het pand hebben geparkeerd. Met gedoofde lichten rijden ze daarna weg.

Tips?

Herken je de inbrekers? Herken je de combinatie van die auto met de inbrekers? Worden die computers of die camera-apparatuur ergens te koop aangeboden? Laat het dan weten.
- Bel de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)
- Stuur de politie Almelo een privébericht op Facebook
- Gebruik het tipformulier
- Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.