VIDEO: Man en vrouw stelen twee scooters bij Het Hulsbeek in Oldenzaal

Bij recreatieterrein Het Hulsbeek in Oldenzaal zijn een man en een vrouw gefilmd die twee keer achter elkaar een scooter stelen. Op zondag 12 april gaan ze er met een scooter van het merk Znen vandoor, exact een week later stelen ze een AGM-scooter van de parkeerplaats. 

Op de beelden is  te zien dat de man en vrouw telkens samen op een scooter komen aanrijden. De eerste keer, op 12 april, stallen ze hun eigen scooter bij de fietsenstalling. Daar staat ook een scooter van het merk Znen. Zodra er niemand langsloopt rommelt de man bij de scooter en niet veel later rijdt hij ermee weg. De vrouw rijdt erachteraan op de scooter waarmee ze gekomen waren. 

Week later

Blijkbaar hebben ze de smaak dan te pakken. Want exact een week later, op zondag 19 april, rijden ze weer rond de parkeerplaats van Het Hulsbeek. Ook nu zien ze iets op de parkeerplaats staan dat hun interesse wekt. Er staat een scooter van het merk AGM, type VX50. De vrouw houdt de wacht en de man haalt hetzelfde trucje uit als de week ervoor. 

Tips? 

Weet je wie dit zijn? Heb je informatie over die scooters? Worden ze ergens te koop aangeboden? Laat het weten. 

- Bel de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)

- Stuur de politie Oldenzaal een privébericht op Facebook

- Gebruik het tipformulier

- Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.