Maxime Bennink en Cheyenne van den Goorbergh naar PEC Zwolle Vrouwen

PEC Zwolle Vrouwen heeft de selectie voor komend seizoen rond. Maxime Bennink keert terug in de provinciehoofdstad en Cheyenne van den Goorbergh komt over van FC Twente.

Bennink vertrok vorig jaar bij Zwolle om bij het Engelse Reading aan de slag te gaan. Ze werd verhuurd aan Brighton & Hove Albion en keert nu transfervrij terug. "Ik ben blij weer terug te zijn in Zwolle. Deze club heeft me veel moois gebracht en ik hoop dat we er ook komend seizoen weer wat moois van gaan maken. Ik kijk er ontzettend naar uit om hier op bekend terrein weer minuten te maken."

Uitdaging

Van den Goorbergh maakte zaterdag bekend te vertrekken bij Twente en heeft dus al snel een nieuwe club gevonden. "Ik heb heel veel zin in deze uitdaging bij PEC Zwolle Vrouwen. De gesprekken die ik met trainer Joran Pot heb gevoerd waren heel positief. In de afgelopen jaren heb ik vaak tegen meiden gespeeld, waar ik nu teamgenoot van ga worden. Ik hoop dat we er samen een mooi seizoen van gaan maken."

Selectie rond

Eerder haalde PEC Jassina Blom en Naomi Hilhorst al. De selectie voor komend seizoen is daarmee rond volgens technisch manager Sebastiaan Borgardijn.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.