nieuws

Expeditie Oost: Alle hens aan dek bij Markelose touroperator Rent-a-Tent

Alle hens aan dek!
Alle hens aan dek! © Esther Rikken
De opbouwploeg van Rent-a-Tent draait overuren. Sinds bekend is dat op een groot aantal campings de gezamenlijke sanitaire voorzieningen weer gebruikt mogen worden, verwacht de Markelose touroperator dat de consument weer voldoende vertrouwen krijgt om de koffers te pakken voor een break.
"En dan gaan we ervan uit dat de vakantie vooral op de Nederlandse campings wordt gevierd en 'vlak' over de grens. De consument gaat naar verwachting met de auto op vakantie. Dit omdat men, bij een eventuele tweede grote uitbraak van het coronavirus, zo snel mogelijk naar huis wil kunnen", aldus Marieke de Boer, commercieel manager bij Rent-a-Tent.
De stoere mannen ....
De stoere mannen .... © Esther Rikken

Alle hens aan dek

De opbouwploeg draait momenteel overuren. "Normalerwijs zijn we rond deze tijd al lang klaar met de opbouw en heb ik meer dan 100 tenten opgezet. Nu zit ik slechts op 'pak em beet' 25. We gaan het niet redden om in landen als Frankrijk en Italië alles nog gereed te krijgen. We mogen nog maar net weer die twee landen in. Het is anders dit jaar absoluut maar de sfeer onderling is nog evengoed en daar draait het om binnen de opbouwploeg", aldus de enthousiaste Victor. 
Video: De opbouwploeg van Rent-a-Tent op camping de Molenhof in Weerselo
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.