Nieuws

Mogelijke ontvoering in Glanerbrug: 75-jarige man en 5-jarig meisje zijn terecht

In Glanerbrug heeft de politie vanavond met groot materieel gezocht naar een 75-jarige man en een 5-jarig meisje. Er zou mogelijk sprake zijn geweest van een ontvoering. Na ruim een uur werden de twee gevonden.
De politie vroeg iedereen in de omgeving van Glanerbrug uit te kijken naar de man, die in een scootmobiel reed. In verband met deze melding was er veel politie in de wijk aanwezig en werd onder meer een politiehelikopter ingezet.
Rond zeven uur verspreidde de politie via Burgernet de oproep om uit te kijken naar de twee. Iets na acht uur werden de twee aangetroffen in een pand aan de Gronausestraat. Het meisje is daar overgedragen aan haar vader, de 75-jarige man is afgevoerd in een politieauto.
De politie geeft aan dat het op dit moment geen inhoudelijke informatie wil delen, maar dat dat op een later moment komt.

Speurhond

Later op de avond landde een politiehelikopter op het sportpark van voetbalvereniging Avanti Wilskracht in Glanerbrug. Hiermee is een speurhond ingevlogen die in de omgeving sporenonderzoek doet in verband met de mogelijke ontvoering. Het onderzoek moet uitwijzen welke route de man met het meisje heeft afgelegd.
Speurhond ingezet
Speurhond ingezet © News United / Dennis Nengerman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.