Nieuws

Tieners beklimmen stiekem 25 meter hoge achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn

Achtbaan Avonturenpark Hellendoorn
Achtbaan Avonturenpark Hellendoorn © RTV Oost / Kevin Drieze
Een stel tieners is na sluitingstijd in een metershoge attractie geklommen op Avonturenpark Hellendoorn. Een van de jongeren is de zoon van de directrice, waardoor ze makkelijk het terrein op konden. De streek werd ontdekt doordat een van de waaghalzen een foto op Instagram plaatste.
"Een heel domme puberstreek", zegt een woordvoerder van het park over het incident. "Ze hebben er niet goed over nagedacht."
De zoon van het directrice woont op het park, waardoor hij via de achterdeur het terrein op kan. Toen een paar vrienden over de vloer waren, kon de groep de verleiding niet weerstaan en beklom het 25 meter hoge gevaarte.

Foto's

Levensgevaarlijk, vooral omdat een aantal pubers met een biertje in de hand poseert op de bewuste foto’s. Inmiddels zijn de afbeeldingen al van Instagram verwijderd. Looopings, een nieuwssite over pretparken, heeft de foto's nog wel op haar site staan.
De zoon van de directrice heeft spijt van zijn actie, laat de woordvoerder weten. "Hij heeft een enorme uitbrander gehad, dat kan ik je wel vertellen."
"Het liefst willen we dit zo snel mogelijk vergeten, we hebben andere dingen aan ons hoofd", zegt de woordvoerder, doelend op het coronavirus.
Niemand raakte gewond bij de klimpartij.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.