Joran Swart en Adrian Edqvist vertrekken per direct bij Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles neemt per direct afscheid van Joran Swart en Adrian Edqvist. Het tweetal heeft te horen gekregen dat er voor hen geen toekomst meer is bij de Deventer club. 

Zowel Swart als Edqvist wist in de afgelopen periode niet genoeg indruk te maken op de kersverse oefenmeester Kees van Wonderen. Een nieuw contract zat er daardoor niet in. 

Twijfelgevallen

"Joran en Adrian waren twijfelgevallen naar aanleiding van het afgelopen seizoen, waarin ze beiden relatief weinig gespeeld hebben", luidt de reactie van technisch manager Paul Bosvelt. "Daarom hebben we ze gevraagd dit voorbereidingsblok aan te sluiten, zodat ook de nieuwe staf een indruk van hen kon krijgen. Na overleg hebben we besloten de samenwerking met zowel Joran als Adrian niet te verlengen."

Swart, die nog over een amateurcontract beschikte, kwam afgelopen zomer over van Jong PEC Zwolle en speelde vorig seizoen zeven wedstrijden in het eerste elftal van Go Ahead Eagles. Edqvist werd op huurbasis overgenomen van Kalmar FF en keert terug naar zijn geboorteland Zweden.  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: