Intiem theaterconcert ‘Love Hurts’ bij RTV Oost

Onder de noemer ‘Love Hurts’ brengt de Zwolse zanger en gitarist Erik Neimeijer samen met violist Corné van Woerdekom een ode aan de beste Amerikaanse songwriters. RTV Oost zendt de theatershow, vanuit het HOFtheater in Raalte, uit op zaterdag 4 juli om 21.00 uur.

Erik en Corné zouden normaal gesproken in deze tijd de festivals platspelen met hun bands Bökkers en Scrum, maar besloten de handen ineen te slaan en zich van een andere kant te laten zien. In een intieme setting brengen zij de mooiste liedjes van o.a. Paul Simon, Randy Newman, Willie Nelson, Bruce Springsteen, Tom Waits, Ray Charles en andere groten der Americana. Sfeervol gearrangeerd met zang, piano, viool en gitaar.

 

Expositie schilderijen

Het spontane idee ontstond toen Erik, tegenwoordig ook een begenadigd kunstschilder, een schilderij verkocht aan Corné die hij niet kende. Ze raakten aan de klets en hebben de rest van de middag samen liedjes gespeeld. Na afloop van het concert werden zijn schilderijen dan ook geëxposeerd.

 

Coronabestendig
Per 1 juni mogen theaters hun deuren weer openen voor 30 personen. Voor het HOFtheater aanleiding om te starten met een coronabestendig, maar minstens zo bijzonder theaterconcert.

 

Love Hurts zie je zaterdagavond 4 juli om 21.00 uur op TV Oost. De theatershow wordt zondagmiddag om 15.00 uur herhaald. Toch niet gezien? Kijk dan de uitzending terug via https://www.rtvoost.nl/tv/gemist

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: