Nieuws

Geen Sallandse Wandelvierdaagse door corona maar toch een medaille verdienen? Zo kan dat

Sallandse Wandelvierdaagse
Sallandse Wandelvierdaagse © Sallandse Wandelvierdaagse
Hoewel er dit jaar door de coronamaatregelen officieel geen Sallandse Wandelvierdaagse is, kunnen wandelaars toch de afstanden lopen en een speciale corona-medaille verdienen. 
Het bestuur van de Sallandse Wandelvierdaags heeft een variant bedacht waarmee coronaproof een vierdaagse volbracht kan worden. Én waarbij toch aan het eind een medaille opgespeld kan worden zonder de regels van het RIVM te overtreden. "In tijden van digitale afstand en het oppoppen van allerlei wandelapps, zochten wij naar iets tastbaars", vertelt voorzitter Chris de Bont.

Glimlach

"Wandelen verbroedert en brengt mensen weer meer nabij. En in deze tijden willen we vooral een glimlach bezorgen en onze wandelfamilie lekker laten genieten van het Sallandse land."
De oplossing is de nieuwe Sallandse wandelgids. Met vier speciaal ontworpen wandelingen naar de bekende windstreken van de Sallandse wandelvierdaagse kunnen de deelnemers met een stempelkaart de bijgeleverde unieke corona-medaille verzilveren. Deze kan dan met gepaste trots volgend jaar op de veertiende editie op de borst gedragen worden, aldus de organisatie van de wandelvierdaagse.

Handspray

Onderweg treffen de wandelaars zelfvoorzienende stempelposten met handspray. Bij een volle stempelkaart maken de wandelaars ook nog eens kans op mooie prijzen, zoals een volledig verzorgd hotelarrangement of dinercheques

De deelnemers kunnen de gids via de site van de Sallandse Wandelvierdaagse bestellen en bepalen vervolgens zelf wanneer zij afreizen naar Salland om in alle rust te genieten van de prachtige routes en de Sallandse gastvrijheid.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.