FC Twente maakt shirts voor het nieuwe seizoen bekend

FC Twente heeft het thuis- en uitshirt voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De Enschedese club speelt, met ingang van het nieuwe seizoen, in tricots van het Spaanse sportkledingmerk MEYBA.

Het MEYBA-tenue bevat de zelfde striping op de schouders, als de iconische shirts die werden gedragen in de jaren ’80 en ’90. Enkele toegevoegde details zijn: logo Enschede op beide manchetten van de mouwen, Twentse Ros in de nek en een reliëf print 1965, onderaan de achterkant van het shirt.

FC Barcelona

MEYBA was beroemd om haar samenwerking met enkele van de meest iconische clubs ter wereld, waaronder FC Barcelona en Real Betis. "Door deze samenwerking komen twee historische merken met energie en passie, zowel op als naast het veld, samen. FC Twente is het perfecte platform voor de herlancering van ons merk", luidt een korte reactie. 

Derde tenue

De shirts en trainingskleding voor de selectie zijn later deze maand beschikbaar. Tot die tijd trainen de spelers in de outfits van Kick’s 21. Het derde tenue wordt op een later tijdstip gepresenteerd.

Vanaf vrijdag 24 juli zijn de nieuwe tenues officieel verkrijgbaar in de Fanstore en via de Fanshop. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
FC Twente Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: