Landstede Hammers speelt komend seizoen voor zorg

De basketballers van Landstede Hammers spelen het aankomende seizoen voor de zorg. Op de wedstrijdshirts komt de tekst "Zwolle Zorgt" in plaats van de hoofdsponsor. Bij elke thuiswedstrijd kunnen een aantal zorgmedewerkers en hun gezinnen gratis komen kijken. De regerend landskampioen bedankt daarmee de zorgmedewerkers in de regio Zwolle voor hun inzet tijdens de coronacrisis. 

"Kampioenen voor kampioenen", vat algemeen manager Aart van der Horst het samen. "We delen een jaar lang meer dan het applaus. Topbasketbal als cadeau aan trouwe, harde werkers en hun gezinnen. De zorg krijgt gedurende het seizoen de uitnodiging om vrijblijvend te komen genieten van topsport in een sfeervolle ambiance."

Themasessies

"Daarnaast worden er onder andere themasessies rondom de zorg georganiseerd, waar de zorgpartijen aan mee kunnen doen. Mede mogelijk gemaakt door veerkrachtige bedrijven, die juist nu zichzelf kunnen en willen tonen", aldus Van der Horst.

Landstede Hammers gaat ook spelen in speciale wedstrijdtenues, waarop hoofdsponsor Landstede Groep dus haar plek heeft afgestaan aan "Zwolle Zorgt". Hoe de shirts er precies uit gaan zien, wordt later bekendgemaakt.

Op zoek naar meer partijen

De basketbalclub uit Zwolle zoekt nog meer partijen die Zwolle Zorgt willen ondersteunen. "Wij staan open voor alle initiatieven en gaan daar graag vrijblijvend een keer over in gesprek", zegt Van der Horst. "Door de ondersteuning van meerdere partijen wordt het een jaar om nooit meer te vergeten."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Landstede Hammers Zwolle Sport Overige Sporten
Deel dit artikel: