De Eindmusical | Afl.3 Schitteren in de schouwburg

Een heel jaar (en tel daar zeven jaar bij op) hebben de leerlingen uit groep 8 van basisschool De Wieden in Zwolle naar het einde van hun basisschooltijd toegewerkt en -geleefd. Een leerzame tijd met veel mooie herinneringen. Hoe kan die periode nou beter worden afgesloten dan met... Juist! Een eindmusical. RTV Oost volgt in de driedelige serie De Eindmusical onze vier hoofdrolspelers.

Het begin gemist? Hier kun je aflevering 1 terugkijken. En nu je er toch bent, vergeet aflevering 2 niet!

It's showtime! Geen tijd voor plankenkoorts, want vandaag is hét moment voor onze musicalsterren uit groep 8. De grote vraag van vandaag: gaat alles wel goed? De stem van solist Esther bleek bij de laatste repetitie in een niet al te beste vorm (keelpijn!), Saeed bleef soms dromerig op het podium staan en andere leerlingen vergaten zo nu en dan hun tekst.

De spanning loopt hoog op, want iedereen wil maximaal presteren. Niemand wil worden herinnerd als 'die ene jongen die van het podium struikelde' of als 'dat ene meisje dat de verkeerde tekst opdreunde'. Aan meester Martijn als opperhoofd de schone taak om zijn klas vandaag te laten presteren, maar kan hij de druk aan?

Kijk hier aflevering 3!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: