FC Twente heeft ook geen plaats voor kampioen Bryan Ruiz

Geen kans voor Douglas en ook de andere kampioen uit 2010 Bryan Ruiz kan een terugkeer naar FC Twente wel uit zijn hoofd zetten. De smaakmaker van destijds heeft niets gehoord van de club uit Enschede, nadat hij openlijk aangaf terug te willen keren naar De Grolsch Veste. En technisch directeur Jan Streuer is ook kraakhelder: "Wij willen en kunnen geen 440.000 euro betalen voor een speler van 34." 

Ruiz had op zijn beurt op zijn minst wel een belletje verwacht van zijn voormalige werkgever. "Ik had ergens wel een telefoontje verwacht", zegt hij teleurgesteld tegen Tubantia. "Ik was graag teruggekomen."

Deze week

De 34-jarige aanvaller uit Costa Rica geeft verder in de krant aan dat hij fit is en momenteel twee serieuze aanbiedingen heeft om zijn loopbaan een vervolg te geven. "Ik ga deze week nog beslissen", geeft Ruiz aan. Maar als technisch directeur Jan Streuer van FC Twente hem nog belt, hapt hij wellicht alsnog toe. "Dan moet het snel gebeuren, omdat ik nu echt andere opties heb. Ik droom er nog altijd van." Streuer sluit dus een terugkeer van de voormalige topscorer uit.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: