FC Twente wil dubbelslag slaan in voorhoede: "Ze moeten nog wel gekeurd worden"

FC Twente hoopt deze week twee nieuwe aanvallers te presenteren. Dat heeft technisch directeur Jan Streuer vanmiddag laten weten tijdens de openbare training in De Grolsch Veste. 

"Ik zou graag willen laten weten wie het zijn, maar ze moeten nog gekeurd worden. Als ze dan afgekeurd worden, hebben de spelers een probleem. Maar ik verwacht wel dat er deze week twee nieuwe aanvallers komen", zegt Streuer over de mogelijke nieuwe aanwinsten van FC Twente. 

Eén van die twee nieuwe aanvallers is mogelijk Danilo Pereira. Zijn overgang werd ruim een week geleden al zo goed als bezegeld, maar de spits van Ajax moet nog altijd gekeurd worden.

Enthousiasme

Eerder versterkte de club zich al met Gijs Smal van FC Volendam. Vaclav Cerny, Kik Pierie en Nathan Markelo tekenden een huurovereenkomst en Jayden Oosterwolde kwam over vanuit de jeugd.

"Het gaat vrij makkelijk tot nu toe. Spelers willen hier heel graag spelen. We zijn beperkt wat betreft onze financiën, maar de spelers die we vragen willen allemaal graag bij FC Twente komen spelen. Ze zijn meteen enthousiast. Dat maakt het voor ons makkelijker", luidt het vervolg. 

Genieten

Net als algemeen directeur Paul van der Kraan genoot ook Streuer met volle teugen van de openbare oefensessie in de thuishaven van FC Twente. "Het is super om de supporters in het stadion te hebben. Ze reageren enorm positief. Jammer dat er maar een beperkt aantal aanwezig kan zijn, want iedereen smacht er weer naar", aldus Streuer. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: