Sport

Oefenduel Genemuiden halverwege gestaakt door coronageval bij tegenstander, Excelsior langs Staphorst

Duel Genemuiden tegen Kollum gestaakt
Duel Genemuiden tegen Kollum gestaakt © SC Genemuiden
De oefenwedstrijd van SC Genemuiden is vanmiddag halverwege gestaakt. Bij tegenstander VV Kollum is een speler, die overigens niet in Genemuiden was, positief getest op corona.
De ploegen begonnen vandaag aan de voorbereiding met een duel van twee keer 35 minuten, maar het bleef dus maar bij één keer. Daarin was het overigens al 6-0 voor de thuisploeg. Omar Kavak maakte er vier en Rens van Benthem twee.

Excelsior langs Staphorst

Excelsior'31 won het eerste oefenduel bij Staphorst. Het duel tussen de twee ploegen uit de 3e divisie eindigde in 1-3. Stan Haanstra bracht Staphorst in de eerste helft nog wel op voorsprong, maar Emilio Solino Overmars maakte de 1-1. Dat was ook de ruststand. Na de pauze zorgden Jamarro Diks en Solino Overmars voor de zege voor de ploeg uit Rijssen.

Nederlaag HHC

HHC Hardenberg verloor de eerste wedstrijd van de voorbereiding. Harkemase Boys, uit de 3e divisie, was met 1-0 te sterk voor de ploeg uit de 2e divisie. Arnoud Bentum maakte al vroeg het enige doelpunt van de middag.