Man bedreigt ambulancepersoneel in Kamperveen en wordt aangehouden door arrestatieteam

Een arrestatieteam van de politie heeft gisteravond een 34-jarige man uit Hattemerbroek in een woning aangehouden. De man was mogelijk vuurwapengevaarlijk en betrokken bij meerdere incidenten die dag, onder meer vanwege het bedreigen van ambulancepersoneel in Kamperveen, meldt de politie. Hij zit vast.

Gistermiddag kreeg de politie een melding van een bedreiging in Hattem, waarbij mogelijk een vuurwapen werd gebruikt. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de verdachte verdwenen. Het ging om een bekende van de politie.

Gisteren aan het begin van de avond dook de man op in Kamperveen. Hij viel ambulancemedewerkers lastig. Door zijn agressieve gedrag voelden de medewerkers zich genoodzaakt de politie te alarmeren. Maar opnieuw werd de man niet aangetroffen door agenten toen zij op de plek van de melding arriveerden.

Er werd wel een aangifte opgenomen voor het vernielen van de ambulance.

Vluchtpoging

Uiteindelijk slaagde een arrestatieteam er in de man gisteravond aan te houden in een woning in Hattemerbroek. De verdachte probeerde nog te vluchten, maar wist niet te ontkomen. Er is uiteindelijk geen vuurwapen meer aangetroffen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Kamperveen IJsseldelta 112 Nieuws
Deel dit artikel: