Landstede Hammers voegt Amerikaanse small forward Jhonathan Dunn toe aan selectie

Landstede Hammers heeft Jhonathan Dunn aan de selectie toegevoegd. De 22-jarige Amerikaan speelde jarenlang voor de Southern Nazarene University en is inzetbaar als small forward.

"Wij zijn blij dat Jhonathan aankomend seizoen bij ons speelt", stelt Aart van der Horst, algemeen manager van Landstede Hammers. "Hij heeft het vier jaar lang goed gedaan bij de Nazarene University, waar hij uitgroeide tot één van de belangrijkste spelers."

"Met Jhonathan halen we een aanvallend sterke speler in huis, maar ook een slimme rebounder. Qua karakter en achtergrond past hij goed bij ons: hij is een harde werker, stabiel en zorgt goed voor zichzelf.”

 

Elf spelers onder contract

Met de komst van Dunn heeft Landstede Hammers nu elf spelers onder contract staan voor het aankomende seizoen. Noah Dahlman, Jerom Oude Aarninkhof en Bart van Schaik beschikken over een doorlopend contract, terwijl Mike Schilder, Kevin Bleeker, Ralf de Pagter, de broers Van Oostrum en Jozo Rados de samenwerking verlengden. Daarnaast presenteerde de club begin deze week de Canadees Yasiin Joseph.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Landstede Hammers Sport Overige Sporten
Deel dit artikel: