Geen gewonden bij overval met mes bij restaurant in Zwolle, politie zoekt getuigen

Bij de overval van gisteravond op het Aziatisch restaurant Minoyu in Zwolle is niemand gewond geraakt. Dat schrijft eigenaar Ayang Yang van het restaurant op Facebook. 

'Gelukkig is het bij schrik gebleven en is niemand gewond geraakt', schrijft Yang op Facebook. Dat geldt ook voor de overvaller, 'die we [...] hebben bekogeld met een maandmenu, kroepoek en een bloempot'.

Yang en zijn medewerkers voelen zich gesterkt door de reacties en willen de draad vandaag weer oppakken. Voor meer informatie over het gebeurde gisteravond verwijzen ze naar de politie.

Nog geen aanhouding

Tegen zessen gisteravond werd het restaurant aan de Belvederelaan in de wijk Stadshagen overvallen door een man met een mes. De dader wist te ontkomen en vluchtte richting het Twistvlietpad, waarop de politie een Burgernetmelding uitgaf. Ze riep mensen uit te kijken naar een man van ongeveer 1.90 meter lang, met een zwarte gewatteerde jas en een grijze joggingbroek.

De dader wist te ontkomen, ondanks de aanwezigheid van veel agenten in de wijk. Ook vanochtend is er nog geen verdachte aangehouden, laat een woordvoerder van de politie weten. Daarom worden getuigen opgeroepen zich te melden. Dat geldt ook voor omwonenden die mogelijk camerabeelden hebben van de overval.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Zwolle Stadshagen 112 overval Nieuws
Deel dit artikel: