Van Wonderen hoopt op terugkeer Douglas bij Go Ahead Eagles: "Hij blijft hier van harte welkom"

De deur van Go Ahead Eagles staat voor Douglas nog altijd open ondanks dat hij momenteel op proef is bij een club uit de 2. Bundesliga. De oud-speler van FC Twente was zaterdag de grote afwezige bij de oefenwedstrijden van Go Ahead Eagles tegen FC Utrecht. 

"Hij blijft van harte welkom bij Go Ahead Eagles", zegt trainer Kees van Wonderen. De oefenmeester hoopt dat Douglas terugkeert in Deventer. "Ik heb ook tegen hem gezegd dat hij altijd mee kan trainen. Hij heeft de vrijheid als er een club komt die hem een contract of de financiële middelen kan geven. Dat heeft zich nu voorgedaan. Die wilden hem zien en keuren."

Financiële mogelijkheden 

Om welke Duitse club het gaat is niet bekend, maar Douglas hoopt er een contract af te dwingen. Of Go Ahead Eagles hem ook een aanbieding wil doen? "De financiële mogelijkheden zijn bij ons beperkt", stelt Van Wonderen. 

"Die zijn niet te vergelijken met Rusland, Portugal en zijn toptijd bij FC Twente. Er zou een klein iets mogelijk kunnen zijn, maar dan moet hij geen andere opties hebben. Dan zou hij ervoor kunnen kiezen zijn carrière in leven te houden en bij Go Ahead aan te sluiten", aldus Van Wonderen. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: