Nieuws

Zeven gewonden bij ernstig ongeluk met camper en drie auto's op N50 bij Kampen

Op de N50 bij Kampen is vanavond een ernstig ongeluk gebeurd met een camper en drie auto's. Zeven personen raakten gewond en zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De slachtoffers zijn buiten levensgevaar. 
Er waren zestien personen betrokken bij het ongeval. De hulpdiensten kwamen massaal op het ongeluk af, waaronder een aantal ambulances en twee traumahelikopters. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. De politie doet hier onderzoek naar.

Brokstukken

De weg ligt compleet bezaaid met brokstukken. Van de camper is nauwelijks iets over. De brandweer heeft een vrouw uit het voertuig bevrijd, nadat zij was vast komen te zitten met haar enkel.
Twee van de drie betrokken auto's belandden op hun kant in de berm. De derde auto stond op het midden van de weg.
Bericht gaat verder onder de video
Woordvoerder Jan Wittenberg Veiligheidsregio IJsselland over ongeluk N50

Zwarte puppy spoorloos

In de camper zaten ten tijde van het ongeluk vier honden. Drie daarvan zijn opgevangen, maar één zwarte puppy is spoorloos. "Die is waarschijnlijk zo geschrokken dat die de benen heeft genomen", vertelt woordvoerder Jan Wittenberg van Veiligheidsregio IJsselland.
De politie is op zoek naar het dier.

'Blijf weg!'

De weg is naar verwachting tot ongeveer tien uur vanavond in beide richtingen afgesloten. De politie benadrukt dat mensen weg moeten blijven van de plek van het ongeluk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.