Nieuws

Strijdbare eigenaren café Hengelo over coronadwangsom: "We gaan dit zeker aanvechten"

De eigenaren van feestcafé Good Fellows in Hengelo gaan een dwangsom over het niet naleven van de coronaregels aanvechten. Dat melden ze op hun Facebookpagina.
De eigenaren moeten vijfduizend euro betalen voor een dwangsom die is verbeurd. Aanleiding zou overtreding van de coronaregels zijn waarvoor herhaaldelijk is gewaarschuwd, maar de eigenaren betwisten dat er regels zijn overtreden.
Onder een delftsblauwtegeltje met de tekst 'Ik ben er helemaal klaar mee' spuien de eigenaren hun gal: "Dit is gewoon ondernemertje pesten." Volgens hen zat iedereen in het café en werd iedereen geregistreerd. "Hier is het laatste woord nog niet over gezegd. En het ergste is nog dat de gemeente zelf niet eens een idee heeft hoe het wel moet", laten de eigenaren aan hun bezoekers weten.
Tegeltje op facebookpagina feestcafé
Tegeltje op facebookpagina feestcafé © FB Good Fellows
Eerder werd gemeld dat ook café High5 na waarschuwingen een 'coronaboete' van vijfduizend euro moet betalen. Ook in dat geval was er protest. De veiligheidsregio heeft nog niet gereageerd op de uitlatingen van de uitbaters.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.