Nieuws

Slachtoffer van mishandeling Enschede aan verwondingen overleden

Locatie geweldsincident aan de Haverstraatpassage in Enschede
Locatie geweldsincident aan de Haverstraatpassage in Enschede © Dennis Bakker/News United
De 26-jarige man die in de nacht van zaterdag op zondag zwaar werd mishandeld aan de Haverstraatpassage in Enschede is overleden. Dat bevestigt de politie. Er is er een aantal mannen aangehouden. Ze hebben zichzelf bij het politiebureau gemeld en gaven daarbij aan bij de mishandeling betrokken te zijn geweest. 
In de nacht van zaterdag op zondag rond kwart voor twee werd de 26-jarige man mishandeld door vier mannen op de Haverstraatpassage, ter hoogte van de ijssalon. Op sociale media circuleert een filmpje waarop te zien is dat het slachtoffer een klap krijgt van één van de vier mannen. Daarna valt hij met zijn hoofd op de grond.
Politiewoordvoerder Chantal Westerhoff
Omstanders hebben eerste hulp verleend, waarna het slachtoffer in kritieke toestand naar het ziekenhuis is gebracht. Daar is het slachtoffer maandag aan zijn verwondingen overleden. De politie onderzoekt nog wat de aanleiding is geweest voor de mishandeling. Ook wordt getuigen gevraagd zich te melden, zoals mensen die weten of er eerder op de avond conflicten zijn geweest.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.