Onder de Loep

Duo steelt peperdure gezichtscrèmes bij parfumerie in Kampen

Dit duo steelt dure potten gezichtscrème in Kampen
Dit duo steelt dure potten gezichtscrème in Kampen © RTV Oost / Onder de Loep
Gezichtscrèmes met een waarde van ruim 350 euro per pot zijn gewilde roofwaar bij diverse parfumwinkels. De politie vermoedt dat het stel dat heeft toegeslagen bij een parfumerie aan de Oudestraat in Kampen op meer plaatsen in ons land soortgelijke diefstallen pleegt. Om ze te vinden, en om winkeliers te waarschuwen, heeft de politie beelden van de man en de vrouw vrijgegeven. 
Op de beelden is te zien dat ze op donderdag 16 juli bij de winkel in Kampen zijn. Ze lopen in de winkel meteen naar de laatste schappen, waar de huidproducten staan. Uiteindelijk stopt de man daar twee dure potten crème in zijn jaszak. Gezamenlijk kosten de potjes ruim 750 euro.
Tekst gaat verder onder de video
Alsof er niets aan de hand is lopen ze daarna naar buiten. De man zegt zelfs nog vriendelijk gedag naar een medewerkster. De potten met dure gezichtscrème zijn voorzien van een alarm, maar de poortjes bij de uitgang reageren niet. Vermoedelijk heeft de man een geprepareerde jaszak waardoor het alarm niet wordt geactiveerd als hij met de gestolen potjes de detectiepoortjes passeert.

Tips?

Weet je wie dit zijn of heb je ze eerder gezien? Laat het dan weten.
- Bel de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)
- Stuur de politie Kampen een privébericht op Facebook
- Gebruik het tipformulier
- Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.