Nieuws

Expeditie Oost: de MobiFant uit Heino klaar om te shinen op Elephant Parade in Ootmarsum

Team Expeditie Oost op visite
Team Expeditie Oost op visite © Ronny Langhorst
Op Facebook zien we foto's van de Heinose kunstenares José Reuvekamp. Ze is de afgelopen dagen druk doende om haar MobiFant te pimpen. Oftewel, klaar te maken voor de Elephant Parade, die van 15 september tot 30 oktober wordt gehouden in het Twentse kunststadje Ootmarsum.
"Van de 37 olifanten die er in Ootmarsum geplaatst gaan worden, komen er 7 van 'eigen' kunstenaars. En ik ben één van die zeven gelukkigen. Een fantastisch project om aan mee te mogen werken, ik ben enorm enthousiast", aldus de 56-jarige Reuvekamp.
José Reuvekamp en haar MobiFant
José Reuvekamp en haar MobiFant © Ronny Langhorst

Nieuwkomer

Sinds een maand of twee heeft de Heinose een eigen galerie in Ootmarsum. "Een droom die uitkomt. Al jaren staat dit op mijn (kunstenaars)verlanglijstje en sinds deze zomer heb ik inderdaad mijn eigen onderkomen in dit kunststadje."
Zie hem shinen, nu al ....
Zie hem shinen, nu al .... © Ronny Langhorst
"Deelname aan de Elephant Parade voelt voor mij alsof ik met mijn neus in de boter val. Nog even doorwerken en dan zijn Mobi en ik klaar voor het kunstevenement dat binnenkort, volledig coronaproof, in het centrum én in het buitengebied van Ootmarsum plaats zal vinden".

Nieuwsgierig

Team Expeditie Oost ging een kijkje nemen bij de making of van Mobi. En cameraman Ronny Langhorst en verslaggever Esther Rikken waren niet de enige nieuwsgierigen .....
Video: De MobiFant van Jose Reuvekamp uit Heino uitverkoren om te shinen tijdens Elephant Parade Ootmarsum

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.