Amateurvoetbal

HSC'21 verliest in eigen huis seizoensouverture van Dongen

HSC'21 lijdt nederlaag tegen Dongen
HSC'21 lijdt nederlaag tegen Dongen © Orange Pictures
HSC'21 heeft de eerste wedstrijd van het seizoen in de Derde Divisie niet weten te winnen. Titelkandidaat Dongen legde de ploeg van Daniël Nijhof op sportpark Groot Scholtenhagen met 2-0 over de knie.
De bezoekers uit Noord-Brabant kwamen binnen een klein half uur op voorsprong. Vanuit de kluts viel de bal voor de voeten van Avontuur, die eenvoudig de 0-1 binnen kon schieten.
Zowel in de eerste helft als na rust kreeg HSC'21 mogelijkheden om voor de gelijkmaker te zorgen, maar de Haaksbergenaren slaagden niet in die opzet. Daardoor ging de zege naar het bezoekende Dongen, dat in blessuretijd de score nog wist te verdubbelen via Asrih: 0-2.