Nieuws

ROOTS | Tessa Boomkamp trouwde met Rolf, maar werd verliefd op haar vriendin Kris

Tessa Boomkamp trouwde met Rolf, maar eindigde met vriendin Kris
Tessa Boomkamp trouwde met Rolf, maar eindigde met vriendin Kris © RTV Oost
Je kent haar misschien niet, maar Tessa Boomkamp - geboren en getogen in Borne - is wel degelijk een grote naam in de muziekwereld. Ze toerde met Normaal, trad negen keer op in een uitverkochte Kuip met Marco Borsato en speelt op dit moment in de Edwin Evers Band. 
In de vierde aflevering van het programma Roots heeft presentator Bert Eeftink het met Tessa onder meer over haar liefdesleven.
Op haar vijftiende werd Tessa dolverliefd op Rolf, wat op haar zesentwintigste resulteerde in een welgemeend 'ja, ik wil'. Twee jaar na de droombruiloft, waar Tessa in trouwjurk nog een nummertje met het optreden van Normaal meedrumt, is het echter al weer voorbij. En dat niet alleen, er komt een nieuwe liefde in haar leven: Tessa krijgt een relatie met Kris, een goede vriendin (en zelfs getuige op haar bruiloft).
Benieuwd hoe dat voor haar was? En voor haar omgeving? In de onderstaande video vertelt ze er openhartig over.

Roots

Deze video was een voorproefje op een langere aflevering met meer gesprekken en locaties. Zo bezoekt Tessa haar ouderlijk huis en ziet ze haar oud-fanfareleraren weer. Bij hen maakte ze haar eerste muzikale stapjes. Een van hen heeft zelfs haar inschrijvingspapiertje al die jaren bewaard.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.