Betaald voetbal

Geen verrassingen bij FC Twente voor duel met Fortuna, Dumic bij de selectie

FC Twente speelt morgen bij de openingswedstrijd van het seizoen in de Eredivisie hoogstwaarschijnlijk met dezelfde elf als vorige week in het laatste oefenduel tegen FC Emmen.
Dat betekent dat Joël Drommel onder de lat staat, de verdediging bestaat uit Nathan Markelo, Julio Pleguezuelo, Xandro Schenk en Jayden Oosterwolde. Op het middenveld is plek voor Wout Brama, Godfried Roemeratoe en Jesse Bosch en voorin staan Vaclav Cerny, Danilo en Queensy Menig.

Dumic bij selectie, Selahi en Pierie niet

Nieuwkomer Dario Dumic zit wel bij de selectie, maar staat dus nog niet aan de aftrap. Lindon Selahi zit niet bij de wedstrijdselectie. De Albaniër moet de uitslag van een coronatest afwachten nadat twee ploeggenoten van het nationale elftal positief getest werden. Hij trainde de afgelopen dagen apart van de groep. Kik Pierie is op de weg terug. De verdediger traint weer met de groep mee, maar is nog niet inzetbaar voor trainer Ron Jans.

RTV Oost

Het duel tussen FC Twente en Fortuna Sittard begint morgenavond om 21.00 uur en is te volgen via Radio Oost en onze online kanalen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.