Betaald voetbal

Teleurgestelde Van Polen: "Waren voetballend veel beter dan Feyenoord"

Teleurgestelde Bram van Polen
Teleurgestelde Bram van Polen © Orangepictures
Aanvoerder Bram van Polen van PEC Zwolle droop teleurgesteld het veld af vanavond. Zijn ploeg ging met 2-0 onderuit tegen Feyenoord. "En dat terwijl wij voetballend veel beter waren."
Het werd voor Van Polen een gefrustreerde avond. "Ja, dat hoort wel een beetje bij mij. Feyenoord kreeg een gemakkelijke strafschop en dan hoop je dat wij 'm ook krijgen na een lichte overtreding op Reza Ghoochannejhad. Bas Nijhuis staat er om bekend dat hij veel door laat gaan, maar Feyenoord kreeg de strafschop echt heel gemakkelijk hoor."
Ondanks de nederlaag kijkt Van Polen wel positief terug op het spel. "Wij waren voetballend beter maar belonen onszelf niet. Het is geen schande dat we verliezen, maar het was niet nodig. We doen onszelf echt tekort."
PEC Zwolle ging het duel nog vol vertrouwen tegemoet. "Het gevoel was echt goed. Dat is nu door de nederlaag niet ineens weg, maar je krijgt eerst zo'n onnodig vroege tegengoal en dan nog die penalty... Het was wel heerlijk om weer te voetballen, ik voelde mij net een klein kind. Zo lekker dat we weer begonnen zijn."
Teleurgestelde Van Polen: "Waren voetballend veel beter dan Feyenoord"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.