Betaald voetbal

Reserves FC Twente in oefenduel langs Jong FC Utrecht

FC Twente heeft vanmiddag een oefenduel gewonnen van Jong FC Utrecht. Op het Trainingscentrum in Hengelo werd het 4-2 voor de Enschedese ploeg.
Twente speelde het duel zonder de basisspelers van afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard. Dario Dumic maakte zijn eerste minuten voor de Enschedese club. Daarnaast stonden ook namen als Gijs Smal, Nathan Markelo, Lazaros Lamprou en Alexander Jeremejeff aan de aftrap.
Jeremejeff zette Twente na tien minuten op voorsprong, maar kort erna was het alweer gelijk door Hicham Acheffay. Nadat Lamprou de paal raakte kwam Jong Utrecht op voorsprong, maar ook die stond niet lang op het bord, want een eigen doelpunt zorgde voor de 2-2 ruststand. Kort na de pauze maakte Jeremejeff zijn tweede: 3-2. Twintig minuten voor het einde bepaalde invaller Daan Rots de eindstand op 4-2.