Koelwagendieven melden zich niet, eetcafé in Hengevelde gooit beelden online

Bistro de Kolenbrander in Hengevelde heeft beelden op Facebook gezet van een diefstal eerder deze week. Te zien is hoe twee mannen ervandoor gaan met een koelwagen.

De diefstal vond plaats in de nacht van afgelopen dinsdag op woensdag, rond half één. Direct nadat de diefstal aan het licht kwam, meldde het eetcafé op Facebook al dat de daders duidelijk herkenbaar zijn op beeld: "De auto, het nummerbord, gezicht, kleding, tijdstip, werkelijk alles is te zien."

Met het online zetten van de beelden werd gewacht. Twee dagen kregen de daders de tijd om zich te melden of om de koelwagen, eventueel anoniem, terug te brengen. Zo niet, dan zouden de beelden alsnog online gaan. De waarschuwing werd meer dan duizend keer gedeeld, maar de daders lieten niets van zich horen.

'Kans gegeven'
Vanmiddag publiceerde De Kolenbrander daarom de beelden op Facebook: "We hebben de daders van de gestolen koelwagen de kans gegeven zich te melden of de koelwagen terug te brengen. Ondanks dat (..) is onze koelwagen nergens meer te bekennen. Vandaar dat deze stoere jongens, de crème de la crème van onze maatschappij, nu open en bloot hun acteercarrières gaan beginnen".

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
hengevelde Regio Hengelo Nieuws
Deel dit artikel: