Amateurvoetbal

HSC'21 blijft puntloos na thuisnederlaag tegen Blauw Geel'38

HSC'21 verliest in eigen huis
HSC'21 verliest in eigen huis © Orange Pictures
HSC'21 blijft ook na dit weekend op het hatelijke aantal van nul punten in de derde divisie. Op het eigen sportpark Groot Scholtenhagen was Blauw Geel'38 met 1-4 te sterk voor de ploeg van Daniël Nijhof.
De Haaksbergenaren moesten al vroeg in de achtervolging, want al na drie minuten kwam Blauw Geel op voorsprong dankzij een doelpunt van Dobbelsteen. Na een half uur leek het duel al in het slot gegooid door toedoen van Van den Nieuwenhof en wederom Dobbelsteen, die er voor zorgden dat hun ploeg met een comfortabele marge aan de thee konden, 0-3.
Direct na rust bracht Cenk Uguz, met een benutte strafschop, de spanning enigszins terug in de wedstrijd. Verder kwam de thuisploeg echter niet. Het slotakkoord kwam van Blauw Geel, dat via Koenraat de eindstand bepaalde: 1-4.