FC Twente uitgeschakeld in beker

VOETBAL - FC Twente is uitgeschakeld in de strijd om de KNVB-beker. In het eigen Arke Stadion verloor de ploeg na verlenging van NEC Nijmegen: 1-2
In de eerste helft begon Twente nog wel sterk, maar naarmate de wedstrijd vorderde, werd de ploeg laconiek. Dat resulteerde in de 22e minuut in een goal van Tim Janssen. Vlak na rust zorgde aanvoerder Orlando Engelaar via een kopbal voor de 1-1. Twente was na de de gelijkmaker wel de betere ploeg, maar kon geen vuist maken. In de verlenging kon NEC dat wel. Aanvoerder Peter Wisgerhof schoot de bal na 113 minuten voetbal achter Sander Boschker. Twente drong nog wel aan, maar het bleef bij 1-2.